Pagini

miercuri, 7 aprilie 2010

Antonime

Pamant albastru, taram nestavilit al apelor ocean
Tu, legiune a intinsului neant
Ma faci sa zac in neputinta mea de a fi om!
Caci din furia ta ma nasc
Si in iubirea ta mor!
Tu, demon angelic, ma prefaci in scrum cu flacara ta!
Tu, inger demonic, ma inalti cu aripa ta!
Da-mi o mana s-un picior sa ies din groapa nefericirii!
Da-mi o gura s-un amor sa ma bucur de patima iubirii!

9 comentarii:

  1. Nu stiam ca si taranii au pretentii de poet.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa vezi ca joc cinstit, accept si parerile bune si parerile rele. Dar cu toate astea sunt foarte curioasa sa vad ce poti sa faci tu atat de special incat sa pot sa dau dreptate cuvintelor tale! Succes in a ma impresiona, bastard al omenirii!

    RăspundețiȘtergere
  3. A fi taran nu inseamna a fi un om simplu, cu o gandire limitata, punand accent pe munca fizica si ducand o viata modesta, taranul este simbolul poporului nostru si in fond toti suntem prin prisma relatiei de sange cu parintii, bunicii etc. Ne nastem tarani dar evoluam prin insusirea normelor de convietuire sociala, prin educatie si cultura, fiecare ajunge la un anumit nivel si in functie de acesta se exprima cum poate, oricum versurile sunt frumoase prin forta lor de sugestie si aspectul practic nu atat ca forma

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru aprecieri. In ceea ce priveste notiunea de "taran" iti dau dreptate. Numai ca unii nu sunt atat de profunzi in gandire si uite ce iese :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi taranii nu stiu ce inseamna ipocrizia, vad ca dau dovada de ea. Bine, si ignoranta.

    RăspundețiȘtergere
  6. lol ce blog pentru cocalari intelectuali.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vulpea, cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri. Si daca tot nu iti place, draga anonimule, nu il mai citi! Nu te forteaza nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  8. Curiozitatea pentru blogul tau, draga inger al iubirii, este similara curiozitatii celor care stau si se uita la un accident sau la un scandal pe strada. Oamenii aia stiu ca e ceva oribil, stiu ca nu au cum sa ajute, stiu ca ar trebui pur si simplu sa-si vada de treaba, dar nu pot.

    Fix asa e si blogul tau. Singurul motiv pentru care eu ma intorc aici e sa mai rad nitel de o proasta care se crede mare geniu. Epoca cu geniu pustiu si ranit de soarta a avut loc acum vreo 150-200 de ani, dar stai ca tu esti nemaipomenit de boema si suferi cum nu sufera nimeni altcineva.

    Daca suferintele si sentimentele tale ar fi autentice ai inceta sa ti le mai fluturi prin fata tuturor. Maturizeaza-te, fetito. Si intelege ca habar nu ai ce e aia literatura. Nici macar nu stii sa transmiti un mesaj de 2 bani. Ia-ti un caiet si minuneaza-te singura la ce tampenii poti sa scrii.

    Si apropo, eu sunt un alt anonim. Un anonim cu siguranta mai inteligent decat tine care are decenta sa nu isi faca un blog de cacat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ok...fie daca partea cu vulpea nu ti-a placut, o sa iti spun o alta poveste: Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul! Vad ca tu te fudulesti cu intelepciunea ta si cu faptul ca esti un atotstiutor! Inca nu mi-ai demonstrat ca imi esti superior, asa ca nu ma simt jignita! Poate ca daca ti-ai da masca jos as stii ce sa fac: sa rad sau sa plang! Pana una alta sa ai o seara frumoasa! ;)

    RăspundețiȘtergere